Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

;-D tedy jestli mluvíte jak píšete, tak s Vámi je asi těžká domluva!:-) (jedn., množné číslo, všechno jedno...)

0 0
možnosti
IK

Buďte úplně klidný. Komunikace mezi ženami a muži nemůže fungovat, protože na chromozom Y se váže jakýsi gen, který nutí muže, aby dělali přesně to, o čem spolehlivě vědí, že to ženu vytočí k nepříčetnosti. To je důvod, proč ženy s muži mluví jaksi oklikou a doufají, že je dstanou tam, kde je chtějí mít aniž jim odhalí nějaké svoje zranitelné místo. Běda té, která se rozhodne ubožácké manipulování zavrhnout a mluvit na rovinu.

Muž přijde v chladném počasí z venku a z nenadání na ženu sáhne, žena vyjekne a důrazně ho požádá, aby si příště takvé blbé fóry odpustil - můžete se vsadit, že odpříště ji při každém příchodu ze zimy strčí ruce za krk a v létě nebude váhat si je za tím účelem uměle ochladit ve studené vodě.

Nesnášíte pavouky? Můžete si být jista, že váš milovaný partner vás spolehlivě přivolá, kdykoli v nějakém přírodpisném dokumentu bude patřičně sugestivní záběr těchto tvorů a po té, co se naučíte na jeho "honem, pojď se podívat" reagovat velmi obezřele, neváhá vstát od televize, přijít co nejblíže se slovy "v televizi jsou ..." doplněnými sugestivním pohybem prstů před vašima očima.

Výběr televizního pořadu probíhá podle schématu: muž: "Zajímá tě něco v programu?" žena: "Policie Modrava" muž: "Ježíš, taková blbost, mně tam jde dokument o válce (o lovu ryb, o banditech Divokého západu, případně Zítra to roztočíme drahoušku apod)." žena : "To je fuk, tak si budu číst." Vytáhne knihu a čte si. Muž: "Jé, podívej se na to, to je .... veliká ryba, zajímavá zbraň, bezvadnej fór ..."

žena: " Mně to nezajímá, nech mě číst" muž (ukřivděně): "tos měla říct ́, že ti tak vadí, že se chci koukat na to, co zajímá mě"

A mužská řeč? Nabidka "nepotřebuješ pomoct ́?" se musí překládat jako "vychval mě do nebes za dobrou vůli a odmítni, nebo se se zlou potážeš", protože muž zásadně pomáhá tehdy a tak, jak si sám určí, nikoli jak by vyhovovalo ženě.

Ne, s mužem se žena nedomluví, kdyby andělským jazykem rozmlouvala. Zbývá jen nasadit toleranci a dobrou vůli a vydržet.

1 0
možnosti
PB

Víte každý má své chyby, ale pokud předpokládáte, že se s muži nedá mluvit, tak se s nimi nemůžete domluvit. Myslím že mám spokojené manželství a skvělou ženu ale stále se poznáváme. Mám velice dobrý vztah i se spolupracovnicemi. Celkově bych řekl, že vztahy mezi muži a ženami by měli být lepší, než mezi mužem a mužem nebo zenou a ženou, nebot s opačným pohlavím nesoutěžime. :-)

0 0
možnosti
WW

R^

Už jsem se lekl, že to, co máte uvedené v perexu, myslíte vážně. :-)

0 0
možnosti
PB

No často vidím, že to chlapům zní v uších to co jim žena říká zcela opačně než myslí. Pak je dobré se jí dívat do obličeje a zjistit jestli se potutelně usmívá, nebo šklebí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 221
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1342x
Psychologie je mým celoživotním koníčkem a v současnosti se stává i mojí prací. A tak bych se s vámi rád podělil o pár poznatků, které by vám v životě mohli pomoci se zklidnit a uvolnit.

Seznam rubrik