Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejde o UA vojáky, ale o národní gardy vzniklé z obrany Majdanu - naše média to zaměňují, ale armáda nestřílí do civilů. To nic nemění na faktu, že Jaceňuk a Turčynov se opět projeveli jako naprostí diletanti a namísto vyčkávání dali celému světu na srozuměnou, že o dialog nestojí a jejch vláda bez mandátu si miní vynutit poslušnost násilím

0 0
možnosti

..... hmmm, tak že by si někdo přál střelbu do lidí ? - to asi ne, však situace mu politicky nahrává. Jasné, stručné, výstižné - taková je realita.R^

0 0
možnosti

Putin v Rusku rozdmýchal rusizmus, či ruský nacionalismus. Na Ukrajině si vytypoval slabého koně Janukovyče, který nejenže podvedl své občany, kteří chtěli směřovat do Evropy, ale i zradil národní zájmy, když si na pomoc pozval Putina. Putin ukradl kus Ukrajiny a do rusky mluvicích měst vyslal speciálně vycvičené komanda v kuklách, kteří se zmocnili policejních stanic a státních budov a na svou legalizaci si pozvali takzvanou domobranu. Putin používá stejnou taktiku jako teroristi a zkuste na to reagovat? Putin spustil něco, co vyvrcholí v běsnící zabíjení, jak tomu bylo v Jugoslávii. Nejhorší na tom je, že Putin nemůže couvnout, protože ho ruský nacionalismus rozemele.

3 1
možnosti

Nevím jestli bylo v Ukrajinském národním zájmu, přijít o kus území, ztratit nejvýznamějšího obchodního partnera, docílit už tak druhého krachu země, mít na svém území stovky band s kvéry a natrvalo rozdělit stát nenávistí jedněch k druhým. v UA zájmu bylo docílit co nejlepších podmínek mezi Ruskem a EU, smlouva bylo proti tomu co nabídlo Rusko nevýhodná - bylo správné jí tedy odmítnout a čekat nelepší podmínky, smlouvat, vyčkávat - Majdan namísto protestů (pochopitelných) svrhl násilím legálně zvoleného prezidenta a začal podepisovat mezinárodní dohody. UA jako stát skončila a ekonomika se řítí kamsi směrem ke Kongu.

Tohle byla naprostá zrada národních zájmů, neb tím největším je silný, zdravý stát a kvalitní život lidí v něm žijících - to bylo ovšem pošlapáno a navždy znemožněno  Majdanskou vládou

0 0
možnosti

Každá vláda, ať v ní sedí momentálně kdokoliv, má právo, ba povinnost, bránit územní celistvost země, již řídí. A lidé, kteří bojují proti své vlastní zemi, obzbrojují se, obsazují státní úřady, zajímají "protivníky", svazují je a strkají do sklepů (to v lepším případě), jsou vlastizrádci a navíc teroristé. Jakkoliv je to nepříjemné, země se s tím musí vyrovnat, to všemi dostupnými prostředky.

Takhle se nechovali ani sudetští Němci před válkou, ti Hitlera - v očekávání lepšího příštího - jenom vítali a semtam udělali nějaké tu provokaci vůči Čechům (což, jak je dobře známo, bylo vzájemné).

Takže, jak řekl náčelník generálního štábu estonských ozbrojených sil Riho Terras : Jak se objeví první zelený mužík, zastřelit. Další si rozmyslí, jestli má taky přijít. Zbytek, který by trval na příslušnosti k Rusku, odsunout.

A Vy, pane autore, jste jeden z našich quislingů in spe. FUJ.

5 1
možnosti

Jasný fašizmus na Vaší straně. Jsi Rus táhni domu. Jste úplně stejná jako Putin. Nebude to trvat dlouho a bude tu to samé akorát na základě vyznání.

Celkově rusofóbní reakce, přitom se jedná o komentář k zamyšlení.

0 0
možnosti
Foto

Bez plynu nebudevětšina elektřiny, nebude ani teplo. Byty na sídlištích nemohoubýt vytápěny kamínky na polínka z blízkého lesa, nemajíkomíny.  Nedovoláme se nikam. Telefon už není na kliku.Neuvaříme si. Sporák je na plyn nebo na elektřinu. Budememrznout. Budeme hladovět. Uvědomme si, že ropa a plyn jsou dnessurovinami, bez kterých tato civilizace nemůže existovat. Proruské mužiky se ale nic nezmění. Topí si a vaří dřevem.  Analytik Kotrba k Ukrajině.:-/

1 3
možnosti

to se bude resit az na podzim

0 0
možnosti

UK bude asi bojovat proti Rusku zastavovanim plynu ?

0 0
možnosti

Stejná zbraň je diverzní činnost, ale západní vojáci již nechtějí za vlast umírat a podporovat terorizmus také není košer.

0 0
možnosti

Mate pravdu. Strelba na Ukrajine, Stop Plyn. EU   Ceka nas plynove zajimava zima.

0 0
možnosti
  • Počet článků 221
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1342x
Psychologie je mým celoživotním koníčkem a v současnosti se stává i mojí prací. A tak bych se s vámi rád podělil o pár poznatků, které by vám v životě mohli pomoci se zklidnit a uvolnit.

Seznam rubrik